Biyoloji Eğitimi Ana Bilim Dalının Geleneksel Tanışma Kahvaltısı Gerçekleştirildi
6 Kasım 2019 | 09:26

Biyoloji Eğitimi Ana Bilim Dalımızın her yıl geleneksel olarak düzenlediği tanışma kahvaltısı 12 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirildi.

Ana Bilim Dalımız Öğretim Elemanları ve öğrencilerinin katıldığı etkinlikte Ana Bilim Dalımıza yeni kayıt olan birinci sınıf öğrencilerimiz üst sınıftaki arkadaşları ve Öğretim Elemanlarıyla tanışma fırsatı buldular.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen etkinlik Ana Bilim Dalımız Başkanı Prof. Dr. Mustafa YEL'in konuşmalarıyla başladı Ana Bilim Dalımızın misyon ve vizyonu öğrencilere anlatıldı.

Bu güzel günün hatırası olarak Gazi Üniversitesi logolu hediyeler dağıtılarak program tamamlandı.

Sağlık, mutluluk, huzur ve bilim dolu nice etkinliklere...

Haber Editörü: Betül ACAROĞLU (Biyoloji Eğitimi Ana Bİlim Dalı 3. Sınıf Öğrencisi)