Biyoloji Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Elemanları ve 4. Sınıf Öğrencilerimiz Çevirim İçi Toplantıda Buluştular
21 Aralık 2020 | 12:57

Biyoloji Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Elemanları 4. sınıf öğrencilerimiz ile 18.12.2020 saat 20.00’de çevirim içi toplantıda buluştular. Küresel salgın sürecinde uzaktan eğitim ile derslerine devam eden öğrencilerimiz; bu süreçteki sorunlarını dile getirip, öğretim elemanları ile çözümü konusunda çok yararlı görüşmeler gerçekleştirdiler. Gerek Ana Bilim Dalımız, gerekse Dekanlık ve Rektörlüğümüzün öğrencilerimizin sorunlarının çözümü konusunda her türlü desteği sağlayacağı hususunda öğrencilerimiz bilgilendirildiler.

Toplantıda; Öğretim Elemanları eksik görülen alanlarda öğrencilerimize ders saatleri dışında eğitim desteği vereceklerini belirttiler. Sosyal ve kültürel alanlardaki faaliyetlere çevirim içi devam edilmesinin yararlı olacağı ifade edildi. Ana Bilim Dalı bünyesindeki Doğa ve Çevre Topluluğu tarafından öğrenci konferanslarının düzenleneceği belirtildi. Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali GÜL, bir sonraki toplantıda öğrenci talepleri doğrultusunda yapılacak iyileştirme ve faaliyetlerin görüşüleceğini belirttiler.