Biyoloji Eğitimi Ana Bilim Dalını 2023 Yılında Kazanarak Kayıt Yaptıran Öğrencilerimizle Oryantasyon ve Tanışma Toplantısı Gerçekleştirildi
3 Ekim 2023 | 00:15

2023-24 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Biyoloji Eğitimi Ana Bilim Dalı’na yeni kayıt yaptıran öğrenciler için 03.10.2023 tarihinde oryantasyon ve tanıtım toplantısı düzenlenmiştir.

Biyoloji Eğitimi Laboratuvar katında, öğrenciler ve öğretim elemanlarının katıldığı programda Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz tarafından Üniversitemiz, Fakültemiz ve Ana Bilim Dalımız ile ilgili bilgilendirme içerikli bir konuşma yapılmıştır. Daha sonra Ana Bilim Dalımız öğretim elemanları tek tek söz alarak kendilerini tanıtmışlar, çalışma alanları hakkında bilgilendirme yapmış ve önemli tavsiyelerde bulunmuşlardır. Tüm öğrenciler de kendilerini tanıtmışlardır. Öğrencilerimiz öğrenime başlayalı iki gün olmasına karşın Fakültemize ve Ana Bilim Dalımıza çok alıştıklarını, arkadaşları ve öğretim elemanlarıyla çok iyi ilişkilerinin olduğunu ve kendileri için böyle bir etkinliğin düzenlenmiş olmasından duydukları mutluluğu dile getirmiştir.

Konuşmaların ardından Prof. Dr. Osman Çimen tarafından öğrencilerle birlikte tanışma drama etkinliği gerçekleştirilmiştir. Doç. Dr. Çiğdem Alev Özel tarafından bir panoya asılan harita üzerinde her öğrencinin geldiği şehir veya ülkeyi işaretlemesi ve o bölgenin çok önemli bir özelliğini söylemeleri istenmiştir. Çok eğlenceli geçen etkinliklerden sonra öğrencilerimize çay, kahve, kurabiye ve börek ikram edilmiştir.  Her öğrencimize bir öğretim elemanı, rehber danışman olarak belirlenmiştir. Öğrencilerimiz ve danışman öğretim elemanlarımızın iletişim bilgileri paylaşıldıktan sonra fotoğraf çekimleriyle etkinlik sona ermiştir.

-1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1
background image