Sınıf Temsilcilerimizin ve Ana Bilim Dalı Öğrenci Temsilcimizin Katıldığı Biyoloji Eğitimi Ana Bilim Dalı Akademik Kurulu 04.10.2023 Tarihinde Toplandı
4 Ekim 2023 | 00:30

Biyoloji Eğitimi Ana Bilim Dalı Akademik Kurulu 04.10.2023 tarihinde 12.30’da Hersek Binası 3.Kat Tematik Sınıfta toplanmıştır.

Toplantı başlangıcında sınıf temsilcilerine söz verilerek dönem başlangıcında isteklerini ve önerilerini sunmaları istenmiştir.

Akademik Kurula;

1. Sınıf öğrencilerimiz İrem Demir ve Sinem İncekara,

2. Sınıf Öğrenci Temsilcisi Buse Yıldırım,

3. Sınıf Öğrenci Temsilcisi Sıla Turuskan,

4. Sınıf Öğrenci Temsilcisi Betül Erdoğan,

Ana Bilim Dalı Öğrenci Temsilcisi Adil Alperen İstim

katılmıştır.

Öğrencilerimizin istek ve önerileri kayıt altına alınmıştır. Gündem maddeleri bağlamında derslerde ıslak imzalı yoklama alınması, öğretim elemanlarının ders programlarının ve danışmanlık saatlerinin çizelge halinde ofis kapılarına ve panoya asılması, akademik danışmanlık ve rehberlik hizmetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesi, Ana Bilim Dalımız “Okul Deneyimi ve Öğretmenlik Uygulaması Koordinatörlüğü” tarafından geliştirilen “Öğretmenlik Uygulaması Esaslarının” tüm öğretim elemanlarımızın görüşüne sunulması ve son şeklinin verilmesi, akreditasyon sürecinde yapılacak işlemler görüşülmüş ve karara bağlanmıştır.

-1 -1 -1 -1 -1
background image