Ana Bilim Dalımız Lisans ve Lisansüstü Öğrencilerimiz ile Ana Bilim Dalımızdan Mezun Olan Öğretmenlerimiz İçin Düzenlenen Biyoloji Alanına Yönelik Kitap Alımı Etkinliği Yoğun İlgi Gördü
16 Ekim 2023 | 13:51

Biyoloji alanında Dünya genelinde yaygın olarak okunan akademik bilimsel kaynakların temin edilmesi için her yıl olduğu gibi bu yıl da öğretim elemanlarımıza lisans, lisansüstü öğrencilerimiz ve mezunumuz olan öğretmenlerden gelen istekler Ana Bilim Dalımız tarafından değerlendirilmiştir. Bu kaynakların büyük çoğunluğunu yayınlayan Palme Yayıncılık ile görüşülerek öğrencilerimiz için daha uygun koşullarda kaynak temin edilebilmesi hakkında anlaşmaya varılmıştır.

Bu sene birinci sınıfımıza kayıt hakkı kazanarak öğrenime başlayan 35 öğrencimiz, günümüzde dünya genelinde en fazla dile çevrilerek okunan “Campbell Biyoloji” kitabını edinerek biyoloji eğitimlerine başlangıç yapmışlardır. Ana Bilim Dalımızın üst sınıfları, mezunlarımız ve öğretmenlerimiz ise eksik kaynaklarını temin ederek “biyoloji kütüphanelerini” zenginleştirmişlerdir.

Biyoloji Eğitimi Ana Bilim Dalına getirilen kitaplar öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından büyük bir istekle teslim alınmıştır. Öğrencilerimizin uygun koşullarda kitap edinmelerine katkı sağlayan Palme Yayıncılığa öğrencilerimiz adına teşekkür ediyor, yolu Gazi Eğitim Fakültesi Biyoloji Eğitimi Ana Bilim Dalından geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize edindikleri bu kaynakların bilim yolculukları sırasında ışık tutmasını ve rehberlik etmesini diliyoruz.  

-1 -1 -1
background image