Dr. Binnaz Ege - Dr. Rıdvan Ege Anadolu Lisesi 9. Sınıf Öğrencileri Biyoloji Eğitimi Anabilim Dalını ve Anabilim Dalı Laboratuvarlarını Ziyaret Etti
20 Mayıs 2024 | 23:42

Dr. Binnaz Ege-Dr. Rıdvan Ege Anadolu Lisesi 9. Sınıf öğrencileri ve Biyoloji Öğretmeni Seda BAŞKURT rehberliğinde  Biyoloji Eğitimi Anabilim Dalını ve Anabilim Dalı laboratuvarlarını ziyaret etmek üzere fakültemize misafir olmuşlardır. Öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Tahir ATICI,  Öğr. Gör. Dr. Sultan ALTINSOY, kısmi zamanlı yüksek lisans öğrencilerimiz  Elif KARGALIOĞLU  ve Emine Beyza TUNÇ, Dr. Binnaz Ege-Dr. Rıdvan Ege Anadolu Lisesi öğrencilerine eşlik ederek Fakülte ve Byoloji Anabilim Dalı hakkında bilgi vermişlerdir. Daha sonra öğrencilere Anadolu Yaban Hayatı Müzesi (AYHAM) gezdirilmiştir. Ayrıca laboratuvarlarımızda öğrencilere mikroskop altında “Su Piresi (Daphnia)” inceletilmiş, omurgalı, omurgasız ve bitki örnekleri 9. Sınıf öğrencilerine sunum yapılarak gösterilmiştir.

-1 -1 -1 -1