Prof. Dr. Tahir Atıcı ve Dr. Öğr. Üyesi Sultan Çıkrık Erasmus Projesine Katıldı
19 Ekim 2023 | 18:18

Avrupa Birliği Erasmus Programı kapsamında Ankara Lisesi Kimya Öğretmeni Gülnur Özcan koordinatörlüğünde yürütülen “Yeşil Adımlarla Sürdürülebilir Geleceğe-To a Sustainable Future With Green Steps” isimli projeye Ana Bilim Dalımız öğretim üyeleri Prof. Dr. Tahir Atıcı ve Dr. Öğr. Üyesi Sultan Çıkrık 18 Ekim 2023 Çarşamba günü Moğan Gölü’nde yapmış oldukları eğitim ile katkı sağlamışlardır. 11. sınıfa kayıtlı 30 öğrencinin katıldığı eğitimde Moğan Gölü’nden su numuneleri alınmış, sucul ekosistemler, iklim değişikliği ve biyolojik çeşitlilik, ekolojik ayak izi gibi konularda etkinlikler gerçekleştirilmiştir.

Ankara Lisesi’nde görev yapan ve projede yürütücü olan öğretmenlerden Zümray Özaydın ve Nagihan Güzeltepe’nin yer aldığı etkinlik fotoğraf çekimi ve öğrencilerden görüş alınmasıyla sona ermiştir.

-1 -1 -1 -1 -1